Wie is LFTN?

Wij zijn een toonaangevend en gerenommeerd bedrijf wat zich alleen bezig houdt met schone lucht. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan technologieën, producten en diensten voor vele lucht toepassingen betreffende allerlei applicaties.

Als u op zoek bent naar een specialisisch bedrijf dat u kan ondersteunen met technische en dienstenexpertise en u hoogwaardige, kosteneffectieve producten en ondersteuning kan bieden, zijn wij van mening dat wij de ideale keuze zijn. LFTN heeft de branchekennis waar u naar op zoek bent tevens brengt onze passie u verder en zijn we uiteraard trots op wat we doen.

We zijn erop gericht onze klanten te ondersteunen bij inventariseren van het juiste systeem voor uw applicatie.

Van ontwerp tot validatie heeft LFTN alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project integraal te realiseren.

Het draait bij ons alleen om de schone lucht. Met als doel om in verschillende omgevingen product- en persoonsbescherming te bieden. LFTN adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert, Laminair flowkasten, Microbiologische veiligheidskasten, Cytostatica kasten, Klasse I veiligheidskasten, PCR/UV kasten, Filterkasten. LFTN is een toonaangevende fabrikant, gericht op het adviseren van u als klant.

Duurzaamheid:

We beheren onze veiligheidskasten op duurzame wijze en verminderen zoveel mogelijk de kosten.

In plaats van dingen weg te gooien als ze hun doel hebben gediend, geloven we dat alles wat we kopen, gebruiken of consumeren moet worden gerecycled of omgezet in energie. We ondersteunen een circulaire economie waar onze materialen standaard wordt hergebruikt, bijproducten kunnen worden gebruikt voor energieopwekking of bemesting van gewassen, producten worden ontworpen om langer mee te gaan en duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons leven. Alles wat we doen, werkt aan het realiseren van deze visie voor onze klanten.

Kwaliteit en accreditaties:

Wij geloven dat kwaliteit en milieu de hoekstenen zijn van onze bedrijfsstrategie. We zijn er trots op hoogwaardige producten en diensten te bieden naast duurzame oplossingen en op deze manier ondersteunen we u bij het bereiken van uw kwaliteits-, gezondheids- en veiligheids- en milieudoelstellingen.

Gezondheid & Veiligheid:

Veiligheid is ieders zaak. We moeten allemaal een rol spelen om te zorgen dat de werkplek veilig is.

Ons primaire doel is om de gezondheid van onze werknemers en anderen die getroffen zijn door onze ondernemingen te beschermen. Door voldoende middelen ter beschikking te stellen, zorgen we ervoor dat we onze mensen beschermen, werken veilig uitvoeren en onze wettelijke verplichtingen nakomen.