Service en garantie:

Met LFTN & Onderhoud kiest u voor duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen. Zo kunt u altijd snel schakelen. We zijn als een externe insider. U kunt op ons rekenen én bouwen. Wij streven ernaar de beste leverancier te zijn op het gebied van laboratorium flowtechnieken

Zekerheid

We verzorgen preventief onderhoud en leveren service aan uw installaties. We bieden daarmee de zekerheid van zorgeloos werkende apparatuur. We bieden gemoedsrust tevens is onze hulp snel ter plaatse in geval van storingen. Continuïteit en betrouwbaarheid is bepalend voor elk gezond bedrijfsproces.

Expertise

Dagelijks staan onze gemotiveerde service- en onderhoudsmedewerkers voor u klaar; specialisten die pure expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met technische kennis van zaken zorgen zij effectief voor de oplossing, of een efficiënt onderhoudsplan. Reactief of pro-actief. On site en in onze werkplaats.

We bieden een uitgebreid scala aan flowtechnologische diensten waar u uit kunt kiezen. Van onderhoud van installaties en besparende hulpmiddelen, training en ondersteuning, ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Wij bepalen graag samen met u de services die u nodig hebt om de uptime te maximaliseren en de kwaliteit te behouden zodat u uw dagelijkse werk kunt voortzetten.

Ons team van goed geïnformeerde technici zorgt ervoor dat servicebezoeken op tijd zijn en wanneer een snelle reactie vereist is, staan ​​we 24 uur op 24 klaar om te reageren.

Onze services helpen u om:

  • Maximaliseer capaciteit, beschikbaarheid en uptime van het systeem
  • Beheer onverwachte uitval van noodgevallen
  • Overtref veiligheidsnormen en voldoe aan de wetgeving
  • Optimaliseer bedrijfskosten en milieuefficiëntie

Neemt u gerust contact met ons op om de juiste service te bespreken voor uw flow systeem.

Onderhoud:

Wij adviseren éénmaal per jaar het systeem preventief te laten onderhouden inclusief levering van verbruiksmaterialen benodigd bij dit onderhoud en uw systeem, inclusief het gebruik van onze service dienst.

Garantie:

Wij verlenen 1 jaar garantie op constructie en/of fabricagefouten. Uitzondering wordt gemaakt voor onderdelen en consumables die aan slijtage,  of gebruik onderhevig zijn en voor defecten die het gevolg zijn van onoordeelkundig en/of foutief gebruik. Wij verlenen dus geen enkele garantie op filters en of op een juiste manier van werking kasten. Wij adviseren ten alle tijden uw kast te laten valideren door een erkend bedrijf. Hiermee garandeert u een juiste werking.

Door het tekenen van een offerte en/of verlenen van een opdracht verklaart de opdrachtgever de algemene voorwaarden te hebben ontvangen en de inhoud te accepteren.

Voor de aangeboden filters geldt een maximale werktemperatuur van 70°C en maximaal 90% relatieve vochtigheid.

Onze HEPA-filters worden aan het einde van het productieproces gecontroleerd op lekdichtheid. In verband met eventueel opgelopen beschadigingen tijdens transport of plaatsing adviseren wij u om na installatie van nieuwe HEPA filters deze op een goede werking te laten controleren (valideren).