Training en cursus:

We bieden uitgebreide, praktijkgerichte trainingen en veiligheidsseminars over uiteenlopende onderwerpen die van belang zijn voor laboratoriumpersoneel, veiligheidsfunctionarissen, laboratoriumontwerpers, facilitair ingenieurs, apothekers, service- en verkoopvertegenwoordigers.

Trainingen worden meestal gegeven op het hoofdkantoor in onze volledig uitgeruste demonstratie- en trainingsfaciliteit. Af en toe worden cursussen op andere locaties aangeboden.

LFTN is een voorstander van veilige laboratoriumwerkwijzen, ongeacht of het risico biologisch, chemisch of cytotoxisch van aard is. Een belangrijk aspect van ons programma is het aanbieden van veiligheidsgerelateerde seminars door heel Nederland. Deze korte seminars zijn niet-commercieel van aard en kunnen ter plaatse worden gehouden op uw locatie, afhankelijk van de beschikbaarheid van het schema. Neem vandaag nog contact op met LFTN om een ​​seminar te plannen.

Het volgende is een lijst van LFTN Trainingscursussen en Seminars, gesorteerd op beoogde doelgroep:

Safety Officers, Lab Managers en Personeel

 • Biosafety Awareness / Safe Use of BSCs Seminar
 • Veilig gebruik van zuurkasten Seminar
 • Laboratoriumontwerpers, Facility Engineers, Project Managers, Architects
 • Seminar - Inleiding tot laminair flowkasten, bioveiligheidskasten en zuurkasten
 • Inleiding tot de cursus laboratoriumventilatie en zuurkasten
 • Certificeerders en dienstverlenende organisaties

Op het gebied van clean air-, containment- en laboratoriumuitrustingstechnologieën is LFTN uniek om trainingen te bieden op het gebied van installatie, certificering, onderhoud en service van laminair flowkasten, microbiologische veiligheidskasten, werkstations voor dierenopvang, isolatoren, weegschalen voor poederweegschalen, chemische rookgassen kasten, afvoerloze rookkasten en andere geventileerde laboratoriumbehuizingen.

 • Module Laminaire flow en bioveiligheidskabinet
 • Basiscertificering van bioveiligheids- en laminaire stroomkasten
 • Zuurkastencertificering en -service
 • Apothekers, apotheekbeheerders, verpleegkundigen, verpleegkundig managers en artsen
 • Module Laminaire flow en bioveiligheidskabinet
 • Producttraining
 • Cursusmateriaal wordt regelmatig bijgewerkt door onze productspecialisten en trainers om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industrie en regelgeving te weerspiegelen.

We streven ernaar de lessen klein te houden om de meest gunstige trainingsomgeving voor de deelnemers te creëren.

Duurzaamheid:

We beheren onze veiligheidskasten op duurzame wijze en verminderen zoveel mogelijk de kosten.

In plaats van dingen weg te gooien als ze hun doel hebben gediend, geloven we dat alles wat we kopen, gebruiken of consumeren moet worden gerecycled of omgezet in energie. We ondersteunen een circulaire economie waar onze materialen standaard wordt hergebruikt, bijproducten kunnen worden gebruikt voor energieopwekking of bemesting van gewassen, producten worden ontworpen om langer mee te gaan en duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons leven. Alles wat we doen, werkt aan het realiseren van deze visie voor onze klanten.

Kwaliteit en accreditaties:

Wij geloven dat kwaliteit en milieu de hoekstenen zijn van onze bedrijfsstrategie. We zijn er trots op hoogwaardige producten en diensten te bieden naast duurzame oplossingen en op deze manier ondersteunen we u bij het bereiken van uw kwaliteits-, gezondheids- en veiligheids- en milieudoelstellingen.

Gezondheid & Veiligheid:

Veiligheid is ieders zaak. We moeten allemaal een rol spelen om te zorgen dat de werkplek veilig is.

Ons primaire doel is om de gezondheid van onze werknemers en anderen die getroffen zijn door onze ondernemingen te beschermen. Door voldoende middelen ter beschikking te stellen, zorgen we ervoor dat we onze mensen beschermen, werken veilig uitvoeren en onze wettelijke verplichtingen nakomen.